Smart Port

SMARTPORT11

Smart Port is het virtuele data center van Icera. Smart port biedt u de keuze uit verschillende private Cloud – Hosting modellen.

Smart Port Enterprise
Met Smart Port Enterprise beschikt u over uw eigen netwerk op het internet. Het is een dedicated oplossing die u niet deelt met derden.

Smart Port Business
Smart Port Business heeft het karakter van serverhosting maar is specifiek op maat voor uw organisatie vormgegeven. Dit model kan doorgroeien naar een private Cloud oplossing.

Onze Smart port oplossingen worden bij voorkeur op het data center gerealiseerd, maar kunnen wij ook op locatie aanbieden.

In het Smart Port data center zijn alle (virtuele) servers actief in een beveiligde en geconditioneerde omgeving. Smart Port diensten zijn volledig modulair en stemmen wij af op uw specifieke wensen. Of u kiest voor een private Cloud oplossing of een eenvoudige Remote Desktop oplossing combinatie met bijvoorbeeld Hosted Exchange. Onze Smart Port Enterprise voorziet in een volledig beheerde fouttolerante ICT omgeving, secure acces en licentieabonnementen voor alle toegepaste software.